Tulevia leirejä

 
 
 
 
 
Image
 
 

Nuorten aikuisten leirit on suunnattu erityisesti 25-40-vuotiaille, mutta olet tervetullut, vaikka et ihan tuohon ikähaarukkaan osuisikaan. Tässä alla on vielä kuvaus siitä, minkälaisia leirejä nuorille aikuisille on tyypillisesti tarjolla vuoden aikana.

Vuoden aloittaa HELMI-leiri tammi-helmikuun vaihteessa. Se on meidän nuorten aikuisten vuoden kohokohta, joka kokoaa yhteen nuoria aikuisia kaikkialta Suomesta Karkun evankeliselle opistolle Sastamalaan.

Talvella on mahdollista päästä hiihtelemään, laskettelemaan ja lumikenkäilemään nuorten aikuisten kanssa Ylläksen maisemiin, kun pääsiäisen tienoilla järjestetään HANKI-leiri Tapojoella Kolarissa. Leiri on omatoiminen ja vapaavalintaisen päivänvieton jälkeen kokoonnutaan illalla yhteen syömään illallista, saunomaan ja pitämään iltahartautta.

Toukokuussa pääsemme Lohtajalle Ohtakariin ainutlaatuisiin merimaisemiin leireilemään ja osallistumaan raamattuopetukseen.

Juhannusta voi viettää Esantuvalla Lapuan Kauhajärvellä, jossa on juhannusaattona kaikenikäisille suunnattu juhannusjuhla. Juhannusjuhlan jälkeen nuoret aikuiset jäävät yleensä viettämään juhannusyötä Esantuvalle saunoen ja lautapelejä pelaillen.

Heinäkuussa voi Tampereella Toimelassa Näsijärven rantakallioilla nauttia kesäisestä viikonlopusta Sanan äärellä. Kesäleiri saatetaan järjestää jossain muualla, kuten esimerkiksi Tyrvännön leirimajassa Hattulassa.

Syyskuun toisen viikon huitteilla on joinain vuosina järjestetty RUSKA-leiri, jolloin pääsee nauttimaan Lapin ruskasta Ylläksen maisemissa. Leiri toimii samalla periaatteella kuin HANKI-leiri ja se järjestetään Tapojoella, mutta talviaktiviteettien sijaan itse kukin päättää, mitä haluaa syksyisessä Lapissa puuhata.

Syksyn aikana järjestetään leiri myös Hietoinrannassa Kouvolassa. Aiemmin tämä on järjestetty marraskuussa, mutta viime vuosina ajankohta on siirtynyt syyskuuhun.

Lokakuussa on raamattuviikonloppu Esantuvalla Lapuan Kauhajärvellä. Siellä on luvassa tuhti annos Raamatun sanaa.

Uutta vuotta saa olla vastaanottamassa Esantuvalla saunoen ja mahdollisesti myös avannosta nauttien.

Leirejä on siis tarjolla ympäri vuoden ja eri puolilla Suomea. HANKI- ja RUSKA-leiriä lukuun ottamatta leirit ovat yleensä viikonlopun mittaisia.

Leireillä on hauskaa - tule sinäkin mukaan! 🙂